Portofoliu de magazine online

 • fructe, nuci si seminte

  5Fructe.ro este un magazin online specializat în vânzarea de fructe (fructe uscate, fructe confiate) care are în spate o echipa tânăra dedicată satisfacerii - la standardele cele mai înalte - a nevoilor unui segment de piață inteligent și pretențios (interesat de nutriție, sănătate și longevitate). 

  Cu o gama largă de produse (fructe, nuci, semințe, cereale, condimente, etc) de calitate, cu preţuri accesibile, oferim clienţilor noştri posibilitatea unei comenzi rapide şi comode.

 • Finisaje Interioare - Magazin Online

  Magazinul online eFinisaje.ro ofera cea mai variata gama de sisteme si accesorii profesionale pentru finisaje destinate amenajarilor interioare si exterioare de pe piata.

 • materiale de constructii - magazin online

  Depozit cu materiale de construcții. De ce MATCONS? Pentru  ca va garantam  calitatea produselor  comercializate de noi. Va garantam ca atat pretul cat si calitatea  este conform asteptariilor Dvs. Garantam termenul de viata indelungat pentru produsul achizitionat. VA GARANTAM.

 • Decorațiuni pentru casă și grădină

  Fascinati fiind de minunata lume a povestilor, am hotarat sa iti impartasim ideile noastre prin crearea unui site cu decoratiuni interioare si de gradina specifice unui taram de basm, un site in care cu siguranta iti vei regasi preferintele dar vei descoperi si accesorii necunoscute de care te vei indragosti la prima vedere.

 • Editura Callisto - Cărți medicale - Librărie Online

  Istoricul CALLISTO dateaza din 1990 cand pentru prima data dupa caderea cortinei de fier, Dr. Gheorghe P. Cuculici pune bazele importului de publicatii medicale in Romania. Incepand cu 1998, CALLISTO isi largeste aria de interes prin infiintarea departamentului editorial iar Casa de Editura si-a concentrat eforturile catre publicarea in traducere in limba romana a unor tratate de referinta pentru practica medicala.

 • Piese Auto - Magazin Online

  Piese auto, Accesorii, Lubrifianti, Anvelope la pretul corect.
  Atentie: Nu platiti piesele comandate decat in momentul in care primiti factura proforma!

 • Carti - Librarie Online

  Bazata pe o experienta de 12 ani in domeniul distributiei de carte si nu numai, MG NET DISTRIBUTION SRL doreste ca si prin intermediul acestui site sa fie cat mai aproape de clientii sai. Prin stransa colaborare cu depozitele en-gross de carte si cu editurile din Romania am adunat in acest site de comert electronic o varietate larga de titluri din cele mai diferite domenii precum si ultimile aparitii editoriale existente pe piata romaneasca de carte.

 • Libraria Carti Minunate
  Librăria Cărți Minunate, prin oferta sa de cărți și deschiderea către clienți, sprijină autocunoașterea, dezvoltarea personală, împlinirea spirituală. Găsiți în Librăria Cărți Minunate cărți din domeniul psihologiei, religiei, orientărilor spirituale, medicinei și a terapiilor complementare, precum și cele legate de întreținerea casei și a grădinii. O experiență de peste 20 de ani în domeniul distribuției și vânzării de carte vă stă la dispoziție!
 • 5 Carti - Librarie Virtuala de 5 stele

  Librarie Virtuală de 5 stele!

 • Librariile Online

  Bazata pe o experienta de 12 ani in domeniul distributiei de carte si nu numai, MG NET DISTRIBUTION SRL doreste ca si prin intermediul acestui site sa fie cat mai aproape de clientii sai.
  Prin stransa colaborare cu depozitele en-gross de carte si cu editurile din Romania am adunat in acest site de comert electronic o varietate larga de titluri din cele mai diferite domenii precum si ultimile aparitii editoriale existente pe piata romaneasca de carte.

 • Librarul Tău - Librărie Online

  Bazata pe o experienta de 12 ani in domeniul distributiei de carte si nu numai, MG NET DISTRIBUTION SRL doreste ca si prin intermediul acestui site sa fie cat mai aproape de clientii sai.
  Prin stransa colaborare cu depozitele en-gross de carte  si cu editurile din Romania am adunat in acest site de comert electronic o varietate larga de titluri din cele mai diferite domenii precum si ultimile aparitii editoriale existente pe piata romaneasca de carte.

 • Cartea Mea - Librărie Virtuală

  Firma Astro Impex SRL este prezenta pe piata de carte din anul 1993. Firma are mai multe ramuri de activitate: Editura Astro (editura proprie), depozitul de carte cu vanzare en-gros si 4 librarii virtuale (cartea-mea.ro, pro-librarie.ro, depozit-de-carti.ro si cartescolara.ro). Pe langa acestea Astro Impex este importator principal pentru editurile Macmillan si MM Publications, aducand in Romania carti destinate studierii limbii engleze.

Pagina: 13
Created in 0.0509 sec