Portofoliu de magazine online

 • fructe

  5Fructe.ro este un magazin online specializat în vânzarea de fructe uscate, care are în spate o echipa tânăra dedicată satisfacerii - la standardele cele mai înalte - a nevoilor unui segment de piață inteligent și pretențios (interesat de nutriție, sănătate și longevitate). 

  Cu o gama largă de produse (fructe, nuci, semințe, cereale, condimente, etc) de calitate, cu preţuri accesibile, oferim clienţilor noştri posibilitatea unei comenzi rapide şi comode.

 • Finisaje Interioare - Magazin Online

  Magazinul online Efinisaje.ro ofera cea mai variata gama de sisteme si accesorii profesionale pentru finisaje destinate amenajarilor interioare si exterioare de pe piata.

 • Decorațiuni pentru casă și grădină

  Fascinati fiind de minunata lume a povestilor, am hotarat sa iti impartasim ideile noastre prin crearea unui site cu decoratiuni interioare si de gradina specifice unui taram de basm, un site in care cu siguranta iti vei regasi preferintele dar vei descoperi si accesorii necunoscute de care te vei indragosti la prima vedere.

 • Carti - Librarie Online

  Bazata pe o experienta de 12 ani in domeniul distributiei de carte si nu numai, MG NET DISTRIBUTION SRL doreste ca si prin intermediul acestui site sa fie cat mai aproape de clientii sai. Prin stransa colaborare cu depozitele en-gross de carte si cu editurile din Romania am adunat in acest site de comert electronic o varietate larga de titluri din cele mai diferite domenii precum si ultimile aparitii editoriale existente pe piata romaneasca de carte.

 • Librăria Delfin - Librărie Online

  Un proiect al editurii Delfin, librariadelfin.ro se numără printre primele site-uri ce pune la dispoziția publicului o gamă completă de materiale didactice necesare pe tot parcursul învățământului preuniversitar: auxiliare și cărți școlare, cărți beletristica, rechizite. Totodată, Libraria Delfin asigură o paletă variată de produse de papetarie si birotica. Toate acestea la preţuri de promoţie

 • Editura Callisto - Cărți medicale - Librărie Online

  Istoricul CALLISTO dateaza din 1990 cand pentru prima data dupa caderea cortinei de fier, Dr. Gheorghe P. Cuculici pune bazele importului de publicatii medicale in Romania. Incepand cu 1998, CALLISTO isi largeste aria de interes prin infiintarea departamentului editorial iar Casa de Editura si-a concentrat eforturile catre publicarea in traducere in limba romana a unor tratate de referinta pentru practica medicala.

 • Editura Diana - Librărie Online - Manuale școlare

  Editura Diana vă propune o gamă variată de auxiliare şi materiale didactice realizate la standarde europene în conformitate cu programele şcolare aprobate de Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului.

 • Editura Didactică și Pedagogică - Librărie Virtuală

  Editura Didactică şi Pedagogică aniversează 65 de ani de existenţă neîntreruptă în domeniul educaţional, de la înfiinţarea sa în anul 1951.

  De-a lungul timpului, cărţile, planşele, hărţile şi atlasele apărute la EDP s-au impus prin înalte standarde ştiinţifice şi prezentare grafică deosebită.

 • Editura Diamant - Librarie Online - Manuale școlare

  Editura Diamant elaborează o gamă variată de auxiliare şi materiale didactice in conformitate cu programele şcolare in vigoare, cu sprijinul unei echipe de autori cu experienţă vastă în domeniu.

  Editura Diamant caută prin demersul său să realizeze o facilitare a eforturilor coroborate ale cadrelor didactice, copiilor şi părinţilor, în drumul lor către un MÂINE, mereu altul, mereu mai bun.

 • Librărie Online
  Prima librărie online din România care funcționează pe baza unui nume de domeniu cu diacritice.
 • Librăria Genius!

  Libraria Genius este o librărie online dedicată pasionaților de cărți și lectură. Înființată cu dragoste pentru literatură și dorința de a aduce cu ușurință lumea cărților în casele oamenilor, Librăria Genius se străduiește să ofere o experiență captivantă de cumpărături pentru toți iubitorii de lectură.

 • Librăria Online Luna

  Libraria online Luna - Agrement si Divertisment; Auxiliare scolare; Alimentatie, Sanatate, Tratamente; Beletristica; Carti pentru copii; Enciclopedii si Dictionare; Stiinte sociale si Umaniste.

Pagina: 13
Created in 0.1873 sec